Söndagen...

Här kommer ett snabbt litet inlägg med Koralls, Didas och Lanas resultat från söndagen.

Lana hoppade ju inte speciellt mycket på fredagens krok-tävling, men på söndagen var hon mer på G, och kom i mål på 4+3 i första Elit-raken, och 5 fel i grunden i andra klassen. Sen överraskande hon nog fler än mig, när hon flög över 2 meter i längd i första försöket. Det har hon inte gjort på aslänge. Första gången som hon är och nosar på ett cert. Denna gång blev Pyttan hennes överman, då hon tog 210 i första, men vi fick ändå stoltsera med en hedervärd andraplats i Längd-KM. Min duktiga älskling.

Dida var oerhört stressad i första klssen, bröt ut mycket, peta ett hinder i grunden, och ett i finalen. Korall var om möjligt ännu mer ofokuserad, petade 1+2.
I andra klassen gick det betydligt bättre. Korall 0+0, snabbast tid och vinst. Även Dida 0+0, och förvånade matte med att hoppa 5 hinder i rad utan att bryta ut. Det kommer, bara man har tålamod... <3

Vill tacka mina kära klubbkamrater för att de varit med och bidragit till denna kanonhelg. Även stort tck till Västerbottningarna, Helena, Linda och Alecsandra, deras närvaro och tokigheter satte verkligen guldkant på tillvaron.


Åsikter
Postat av: Linnea

sv: Jag är super nöjd! :D

Dina var också jätte duktiga ; )

2011-08-29 @ 22:31:25
URL: http://svartkanin.blogg.se/

Åsikter om inlägget här:

Namn?
Kom ihåg?

Mailadress? (publiceras ej)

Blogg/Hemsideadress?

Åsikter:

Trackback
RSS 2.0