Tävlar...

 
Jag är med!
 
 

Alltså...

... Höll på att få ett psykbryt på Blogg.se igår... Gick inte att posta inlägg, min design var typ helt borta... *morr*
 
Nu går det iallafall att blogga, men bloggen ser inte klok ut. Jäkla skit...
 
Iväg till stallet nue. Varit där hela dagen, och nu ska jag dit en sväng till...
 
 
Random ego-pic...

Trött!!

Seriöst... Jag är MÖRDANDE trött efter en heldag som... Stalltomte??? Som ni kanske fattar så har jag tillbringat ganska mycket tid i stallet. Ganska mycket tid med en liten ponny. Tyvärr inte MIN ponny, som skulle behöva lite tid med sin matte... Känns som om det var evigheter sen det var HAN och JAG, liksom... :-( Ajja, förhoppningsvis får vi ta igen det i helgen, om den andra lilla ponnyn som kräver min uppmärksamhet jist nu piggar på sig dvs. Men det ser ljust ut iallafall. :-) I brist på annan bild så tar vi en från arkivet. Världens bästa pownie! <3

Korallbarn!

Mina fina Korall-bäbisar har fått vara ute i gräset för första gången sedan de kom till världen.
Såhär såg de ut:
 
 
Visst är dom helt bedårande, mina små skatter??

Tisdag!

Var och red ett pass på min Dumle igår... han var kalasfin, pigg och framåpt, lyssnade bra på skänkeln!
Travade lite bommar, klockrent! Bjöd fint och lyfte ordentligt!! La till några galoppfattningar efteråt, och efter det hade han svårt för att skritta, ville bara galoppera!!
 
Hoppade några språng, 40-50 cm, och såhär bra gick det:
 
 
Fina, älskade Dumle-killen. <3
Nu ska jag alldeles strax iväg till stallet!! Vi ska ut och trava idag, träna lite flås!

Fredag 20/7

Så var det fredag igen, dagarna verkligen flyger förbi.
Var och släppte ut hästarna imorse, fick faktiskt ta på mig vantar när jag körde dit, för det var lite småkyligt. Tummen ner för den Svenska Sommaren iår, den har verkligen inte uppfyllt mina förväntningar... ;-(

Dumle går barnridning det här veckoslutet. Både igår och idag har han gått, och enligt rapporterna har han skött sig kalasbra. Fina, älskade lilla Pownie. <3

I söndags var det ju kaninhoppning, och det var jättekul!! Jag hade inte tävlat på över en månad, samma med mina kaniner, och dom verkade också tycka det var dags! Lana var och nosade på ett cert i kroken, vilket var jättekul, eftersom hon oftast brukar vara en "medelmåtta". Aldrig bäst, men heller aldrig sämst. Tyvärr så höll det inte i sig i finalen, men jag är nöjd ändå. Hon börjar ju trots allt bli lite till åren, så att så länge hon tycker det är kul och hoppar så får man vara nöjd.

Dida hoppade hem sin näst sista pinne i krok, samt debuterade höjd. Tvivlade på att höjdhopp var en gren för henne, eftersom hon är ganska snabb och lite "platt" ibland när hon springer, men hon överraskade sin matte genom att hoppa 70 cm i tredje försöket, och vara högt över, samt gjorde jättefina försök på 75. Så där fick jag äta upp mina ord, för visst kan Dida hoppa höjd!!

Igår var det tävling igen, en kort kvällstävling i Luleå, med bara pyttelite regn, ganska få starter, men många fina lopp och duktiga kaniner. 
Dida gick 1+2 i kroken, en tredjeplats och sista pinnen upp till svår i krok! Sökte hinder mycket bättre än hon gjort tidigare, och var på G!
I raken var hon inte sämre. 0 fel i bana och 1 i korr i grunden, hon bröt ut framför några större hinder, men efter lite hjälp så forcerade hon dem med glans. I finalen gick hon spikrakt, bröt bara ut 1 gång, men tyvärr hade hon lite för mycket fart och red med sig en bom på vägen. men det slutgiltiga resultatet, 1+1, gav henne segern, och en svårklassning även i rakbana.

Nu taggar vi inför morgondagens tävling, då Dida ska debutera Svår rak, samt få prova lite längdhopp. Spännande! =)
 
Finaste Dida i lätt förra året. Fina tösen. <3
 
Få se när nästa uppdatering kommer... ;-P

Torsdag!

Japp, idag har Storebror åkt hem, och Ma o Pa har åkt bort, så då får man lugn och ro några dagar. ;-P

Skämt åsido, så händer det nog inte så mycket mer än vanligt. Kaninerna, kompisar, stallet - Som vanligt, med andra ord.

Idag tänkte jag ta stallet framemot eftermiddan/kvällen, så jag har heeela dagen på mig att göra ingenting. Kanske ta ut och skutta med några långöron - Q behöver nog liiiite mera träning inför Söndagens tävling. Hon var så himla pigg och på igår, så det är väl bäst att smida medan järnet är varmt, right??

Igår hade vi förresten klubbdag i BDKH, fixade till lite hinder, tejpade om bommarna, sopade och städade ut släpet, samt packade ner våra hinder i sk. "Dyn-boxar", så det ska bli smidigare att packa dem, och så de ska stå stadigare och inte fara så illa i släpet. Blev jättefint i slutänden, alla gjorde ett toppenjobb, och vi hade en mycket trevlig eftermiddag! <3

Nu ska jag se om det är nå bra på TV, sen äta ngt, och sen iväg till stallet. 


Hjälper till...

... att sprida denna!



OMG!!

Hade hela 10 (!) besökare igår, nästan rekord jue... ;-P

Skämt åsido, så är det väl ganska bra, med tanke på att jag annars bara har 1 eller 2, eller max 3.

Nu tänker alla - "Wooot, ett inlägg till, så snart??"
Och ja, jag skrev ju det igår, att jag skulle försöka blogga liiiite mer och liiite oftare på min egen blogg än vad jag gjort tidigare. Nu när det är sommar och man har lite tid över så kan det ju inte skada. Förvänta er inte fler än 2 inlägg per dag iallafall, utan ni får tåla er.
Och är det ngt speciellt ni vill läsa om, så kommentera... ;-P

Ska försöka skriva ihop ett litet inlägg om allt som hände och allt vi gjorde när jag var nere i Köping häromveckan. Hände ganska mycket då, faktiskt, och ganska roligt var det också.

Men nu har jag nog redan skrivit för mkt.
CS! 

Älsklings-Dammie, bilden tagen i vintras ngn gång...
jag har måååånga fler, finare bilder, men inte på den här datorn, och min dator strular gaaanska mycket just idag...

 

helloooooo

Nu är jag här och skriver igen... Det var ett tag sen sist, jag vet, och den här gången funderar jag seriöst på att ta upp bloggandet här igen - och blogga oftare än en gång i kvartalet, typ...

Meeeeen, nu ska jag dra iväg till mina älskade Ridskolehästar, och se till så att dom har det bra på semestern.
Har tagit lite bilder på dem tidigare, och tänkte väl försöka sätta mig ner nån dag och ladda upp och visa er hur bra dom har det.

Men det var allt för nu. Hörs!!

RSS 2.0